Stalen

Schuifdeuren

Heeft u een kleine ruimte of een ingang met weinig plaats voor een draaideur? Dan kunnen schuifdeuren de ideale oplossing zijn. Ook als glazen divider met stalen frame kan een schuifdeur prachtig tot z’n recht komen.

Houdt u van een rustieke stijl? Een robuuste schuifdeur met staldeurwielen in een duidelijk zichtbare rail geeft een interieur met authentieke houten elementen de perfecte finishing touch.

Wij maken uw smeedijzeren schuifdeuren geheel volgens maat waarbij u zelf de keuze kunt maken qua glasindeling. Ook automatische schuifdeuren behoren tot de mogelijkheden.

 

Schuifdeuren voor

Diverse doeleinden

Schuifdeuren zijn niet alleen handig in kleine ruimtes of als optische sfeermaker in uw interieur, ze zijn zo multifunctioneel inzetbaar dat ze ook perfect kunnen dienen voor volgende doeleinden:

Als tussenschot tussen glazen kantoorruimtes.
Als tussenschot tussen glazen kantoorruimtes.
Als afscheiding van een inloopkast.
Als afscheiding van een inloopkast.
Als afscheiding met de veranda voor extra lichtinval.
Als afscheiding met de veranda voor extra lichtinval.
Binnen- en buitenschuifdeuren

Volledig op maat

Stalen schuifdeuren worden ingezet als binnen- en buitendeuren. Hierdoor kunt u een zee van licht creëren in uw woning.

Ook heeft u heel wat keuze qua afwerking. Niet alleen de indeling van de glazen vakken zijn vrij te kiezen, u kunt bijvoorbeeld ook voor een volledige glazen deur met smeedijzeren frame opteren.

Daarnaast heeft u nog keuze in:

  • Het type handgrepen.
  • Het type ophanging.
  • Effen, mat of gezandstraald glas (volledig of in een bepaald patroon).
  • Een enkele of dubbele schuifdeur.
  • Enz…

Wenst u graag meer informatie? Vul dan gerust ons contactformulier in en wij helpen u zo snel mogelijk. Ook komen we graag bij u langs in West- of Oost-Vlaanderen om alles op te meten en een gedetailleerde offerte op maat op te maken.

 

Contact

Contacteer ons voor meer informatie!